Profesori & DJS

invitatii de anul acesta sunt la fel de numerosi ca si in anii trecuti

Mai jos poti face cunostinta cu comunitatea Transilvania Tango Experience. Te asteptam alaturi de noi si anul acesta pentru a ne bucura de tango si a impartasi noi experiente alaturi de oameni minunati.

Kicsi Csongor - Tango MIsterio BRASOV

European Tango Salon Champion 2015, Profesor, Performer, Coregraf, Milonguero & Tango Dj – Brasov, Romania

Horia Pop & Ioana Lascu - Compania de tango Cluj

Noi, Horia Pop și Ioana Lascu am creat Asociația Compania de Tango Cluj în ianuarie 2012, cu scopul de a promova tango argentinian în toate formele lui tuturor celor care doresc să îl descopere

Viktoria Cormos & Adi Mos - Compania de tango Cluj

Profesori, performeri, Dj si iubitori de tango argentinian de la Compania de Tango Cluj

Roxana Iovanesc - DJ - Tango CLuj
HOReA UIFALEANU - DJ - TANGO CLUJ

Sometimes you just want to hug the DJ 🙂

NORBERT NEMETHI - DJ - TANGO CAFE BUSTENI

Am descoperit tangoul in 2009 ca pe un colac de salvare pentru acea perioada si de atunci pana azi tangoul este salvarea mea. Este marea si unica mea pasiune, ascult muzica de tango practic non-stop, asa am descoperit compozitorii, orchestrele, stilurile si intr-un final am inceput sa le imbin, sa fac propriile-mi tande.

Raluca Caulet - DJ - Iasi

Am facut cunostinta cu tangoul acum 4 ani, la Atelierul de tango Iasi si continua sa ma fascineze de atunci, fie ca e vorba de dans sau de alegerea tandelor pentru milonga. Din Decembrie 2015 am inceput sa activez ca DJ la Atelierul de Tango, in cadrul evenimentului saptamanal, Milonga Tango Home. Dorinta mea ca Dj este sa pun acea muzica care sa inspire dansatorii si sa creeze de fiecare data o noua emotie, o noua poveste… o poveste de tango.

Cristi & Iulia Crang - Atelierul de Tango Iasi

Din pasiune pentru dans si pentru tango in mod expres, a luat fiinta Scoala de Tango Argentinian “Atelierul de Tango Iasi“, fondata de noi, Cristi Crang si Iulia Gordan, cu pregatire oferita de instructori romani cu recunoastere nationala si internationala, si instructori din Grecia, Italia, Israel, Franta si Argentina. Suntem pregatiti, sa oferim conform programei personalizate (sa predam limbajul international al tangoului) ore de tango de clasa, ore private, ore pe grupuri mari si mici, ore care sa iti faca ziua, luna, anul, viata mai frumoasa.

Dennis MIHAI & BARBARA CRISAN - TANGO STUDIO SIBIU

Dennis si Barbara danseaza tango impreuna de 5 ani si tot impreuna formeaza Tango Studio Sibiu. In urma colaborarii cu maestrul Lucian Stan, scoala promoveaza un tango autentic, organic, bazat pe naturalete, comfort si dialog in cuplu.

GABRIEL MOLDOVAN - TDJ - TANGO STUDIO SIBIU

Pentru mine, tango-ul are un rol profund, terapeutic și eliberator. El unește suflete, într-un mod fluid și natural. Ca si TDJ, prefer Anii de Aur ai Tango-ului, insa daca atmosfera o cere, ma joc de asemenea si in La Guardia Vieja. Prin melodiile pe care le aleg, caut să spun o poveste deschisa pe mai multe planuri, ușor de tradus în dans, atât de către cel care urmareste ritmuri clare cât și de cel ce caută noi provocări în exprimarea artistică proprie.

Alexandra cindrea - La calesita TANGO SIBIU

We aspire to inspire! When you have a dream, you have to make it happen! La Calesita will take you round and round in a world of dance, music and fairytales!

MARIA TIRTEA - TANGO TIMISOARA

"Sa fie TANGO!" - orice forma ar lua acesta. Asociația Tango Timișoara s-a nascut in anul 2012 din nebunia de-o clipă a patru oameni: Andra, Maria, Leia si Silviu. Asociatia Tango Timişoara” organizează anual două evenimente de tango, cu participare internațională, în Timișoara: "Tango en Primavera" și "Anivertango", aflate la a VIII-a, respectiv a IX-a ediție și multe alte evenimente culturale ce promovează tangoul ca formă de artă complexă, creându-i ramuri în dans, muzică, pictură, film etc.

Florina Toader & Valeriu Brediceanu & Vali Borcos - Tango del Alma

Tango del Alma este scoala de tango argentinian fondata in 2017 la Timisoara. Instructorii scolii sunt Florina Toader, Liliana Crisciu, Valeriu Bredicean si Vali Borcos, cu o vasta exterienta de dansat si predat tango si cu foarte multa pasiune pentru acest dans.

CRISTINA DAJU - TANGO ARTE

Acum 8 ani, cand am început să studiez Tango Argentinian, dans sportiv și balet clasic, iar ceva mai târziu contact impro, dans contemporan și street dance, am observat legături esențiale, universale, principiale ale mișcării între toate aceste dansuri, premergătoare formei finale care definește fiecare gen. De 4 ani predau tango argentinian, incercand mereu sa imbunatesc metoda de a transmite ideea prin care corpul invata un nou limbaj de exprimare, am dezvoltat o fuziune intre tango argentinian, dans contemporan si contact impro, pe care am numit-o Contemporary Tango

SILVIU GUSAT - TANGO MALENA

A fi un dansator social este un lucru fantastic. Inseamna sa simti, adanc in nucleul tau, dorinta de a te conecta cu alte fiinte umane. Asta inseamna existenta unei dorinte de a fi empatic, grijuliu si in ton cu energia din jurul tau. Dorim sa canalizam energia noastra intr-o experienta frumoasa, care este intotdeauna prezenta si se dezvolta odata cu aparitia oamenilor dornici să danseze. Si, spre deosebire de multe alte contexte, alegem sa dansam acesta experienta magica cu un partener.

Anda Polverejan & Sasa Coicici - TANGO VIVO

Pentru Anda si Sasa, tangoul argetinian este despre descoperirea proprie persoane prin ati descoperi propriul corp si a felului in care el reactioneaza in contact cu alte persoane in diferite momente (Tehnica). Tangoul este exprimare, comunicare, este expresia propriul eu in limbaj non-verbal (Dans: intentie si pas). Tangoul este pasiune, pasiunea fiind data de muzica si exprimata prin dorinta de a fi prezent 100% in moment alaturi de partenerul de dans (Muzicalitate). Si nu in ultimul rand, tangoul te invata ce este iubirea, o iubire curata si neconditionata, prin daruire cu generozitate si vulnerabilitate, prin protectie si joaca, fara pretentii si fara gelozii (Imbratisare).

ANDA & MIhai POLVEREJAN - DJs - TANGO VIVO

Descopera, exprima, traieste cu pasiune si iubeste cu tango!

Ramona Iovanescu & Andrei Groza - TANGO TIMISOARA

"Sa fie TANGO!" - orice forma ar lua acesta.

Lehel makara - DJ - Compania de tango cluj

Sometimes vintage is the most elegant and classy way to express how we feel about authentic , beautiful music . That is why I will go to the depths of the tango playing tracks using vinyl discs.

www.transilvaniatangoexperience.ro

19-21 aprilie 2019